care security sytems care security sytems care security sytems care security sytems

Κάμερες Ασφαλείας – CCTV

Το Σύστημα Ασφαλείας Καταγραφής – Παρακολούθησης με Κάμερες – CCTV είναι ένα σύνολο καμερών, τοποθετημένες «έξυπνα» στον εποπτευόμενο χώρο, ώστε να μπορούμε να επιβλέπουμε τον χώρο αυτόν προστατεύοντας πιο αποτελεσματικά τη ζωή και την περιουσία σας. Οι παραγόμενες εικόνες ή video να καταγράφονται σε καταγραφικό υλικό.

Η εγκατάσταση των συστημάτων αυτών ολοκληρώσουν τη λειτουργικότητα του συστήματος ασφαλείας - συναγερμού που έχει εγκατασταθεί σε κάθε χώρο, αφού πλέον, μπορείτε με τις «έξυπνες συσκευές» που υπάρχουν και συνδέονται στο διαδίκτυο, να παρακολουθείτε το χώρο σας από οποιοδήποτε μέρος της γης βρίσκεστε, αρκεί να έχετε wi-fi ή Mobile internet και φυσικά ένα smart phone, ή Tablet, ή Laptop.

Η Care Security, χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση, επισκέπτεται το χώρο σας και εκπονεί ειδική μελέτη λαμβάνοντας υπόψη το φωτισμό του χώρου, ημέρα/νύχτα, το εύρος της εικόνας, τις μοίρες του φακού, τα ενδιαφέροντα σημεία που θα πρέπει να καλυφτούν και φυσικά την ποιότητα της εικόνας που θα βλέπετε live & video. Πραγματοποιείτει δοκιμή καμερών επί τόπου στα επιλεγμένα σημεία πριν τοποθετηθούν και πριν να εγκαταστήσουμε την καλωδίωση, έτσι ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και να δείτε την τελική εικόνα πριν την εγκατάσταση.

 

Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr