30 Χρόνια

Προηγμένα Συστήματα Ασφαλείας

Για εσένα που θέλεις όχι μόνο να νιώθεις… αλλά και να είσαι ασφαλής.

Care Security

Η Care Security μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της Ασφάλειας της ζωής και της Περιουσίας.

Οι πελάτες εμπιστεύονται την πολυετή εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό μας, την ηθική μας και εκτιμούν την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας.

Το βασικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί από το 1992.

Εν συντομία

0 +
Χρόνια εμπειρίας
0 +
Πελάτες
0 +
Εγκαταστάσεις
0 +
Μελέτες χώρων

Πόσες φορές σκέφτηκες να εγκαταστήσεις ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, αλλά άλλαξες αμέσως γνώμη εξαιτίας του υπέρογκου κόστους;

Στην Care Security απολαμβάνεις κορυφαίες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας με τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό.

Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας είτε με σταδιακή εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας είτε με 12 ΆΤΟΚΕΣ μηνιαίες δόσεις.

Έχεις ταυτίσει τα συστήματα ασφαλείας με μία αντιαισθητική προσθήκη που χαλάει την εικόνα του χώρου σου;

Ο χώρος σου θα μείνει όπως τον έχεις δημιουργήσει!

Πριν από κάθε τοποθέτηση προηγείται ειδική μελέτη εγκατάστασης που εγγυάται ότι δεν θα επηρεάσει την αισθητική της οικίας ή της επιχείρησής σου!

Φοβάσαι ότι αν βάλεις σύστημα παρακολούθησης με κάμερες στο σπίτι κάποιος θα σε παρακολουθεί;

Έχουμε τη λύση και σε αυτό. Με την εγκατάσταση ενός Firewall (τείχος προστασίας που επιτρέπει ή απορρίπτει την διέλευση δεδομένων από ένα δίκτυο σε ένα άλλο) περιορίζουμε οποιαδήποτε άλλη συσκευή προσπαθήσει να εισβάλλει στο δίκτυο σου.

Τι λέτε για εμάς

Νιώθω τόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη που γνωρίζω ότι τα παιδιά μου και εγώ είμαστε στην αγκαλιά μιας εταιρείας που πραγματικά νοιάζεται! Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια, ο επαγγελματισμός και η γνήσια φροντίδα τους τους κάνει μια παρέα και μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζετε ότι μπορείτε να βασίζεστε ανά πάσα στιγμή! Συνιστάται ανεπιφύλακτα και σας ευχαριστώ!!
Nicole Eliopoulos
⭐⭐⭐⭐⭐
Εμπιστεύτηκα στην εταιρεία την προ εγκατάσταση καλωδίωσης & εγκατάσταση συναγερμού στο νέο μου διαμέρισμα καθώς επίσης και την ολοκλήρωση της εγκατάστασης δικτύου data στο διαμέρισμα. Ο Θοδωρής και η ομάδα του είναι απόλυτα έμπιστοι, άριστοι γνώστες των υπηρεσιών που προσφέρουν και με πολύ καλό value for money στην προσφορά τους. Χρησιμοποιούν μόνο state of the art μηχανήματα και είναι απόλυτα συνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε εξαρχής. Το πιο σημαντικό είναι το after sales support, αφού ο Θοδωρής πλέον δεν είναι ο συνεργάτης που είχα αλλά ένας φίλος που θα ενδιαφερθεί και θα με υποστηρίξει άμεσα σε ό,τι χρειαστώ μετά την εγκατάσταση. Συνιστώ την εταιρεία ανεπιφύλακτα και μέσα από εδώ, Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
Θεοδόσης Παλαιοκαρίτης
⭐⭐⭐⭐⭐
Οι υπηρεσίες της Care Security υψηλότατου επιπέδου. Γι’ αυτό και η συνεργασία μου με την εταιρεία πλησιάζει την 30ετία. Care Security, για το ανθρώπινο δυναμικό της, για τις τεχνολογίες αιχμής, για την κάλυψη. Από τις σχέσεις που πραγματικά ασφαλίζουν και εξασφαλίζουν τον ύπνο μας.
Μαρία Μπεναρδή
⭐⭐⭐⭐⭐

Οι Υπηρεσίες μας

Εγκατάσταση συναγερμού

Διώξε κάθε φόβο για ανεπιθύμητες εισβολές και εντόπισε ύποπτες κινήσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο έγκαιρα.

Με την εγκατάσταση συναγερμού και καμερών ασφαλείας, η προστασία και η ασφάλεια του χώρου σου θα πάνε… σε άλλο επίπεδο!

Μάθετε Περισσότερα ->

Εγκατάσταση καμερών ασφαλείας

Παρακολούθησε σε ζωντανό χρόνο, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, όσα συμβαίνουν στο χώρο σου.

Απότρεψε και πρόλαβε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης ή εγκληματική ενέργεια.

Μάθετε Περισσότερα ->

Εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης

Σε περίπτωση πυρκαγιάς, διαρροής αερίου ή καπνού, το σημαντικότερο για την πρόληψη καταστροφών είναι η άμεση δράση.

Με την εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που πληρούν τις ανάγκες σου για άμεσες ειδοποιήσεις. Προστάτευσε την περιουσία και τους αγαπημένους σου.

Μάθετε Περισσότερα ->

24/7 παρακολούθηση από Κέντρο Λήψης Σημάτων

Όταν ξέρεις ότι μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων χειριστών βρίσκεται σε επιφυλακή 24/7 και θα ειδοποιήσει άμεσα τις Αρμόδιες Αρχές αλλά και εσένα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τότε σίγουρα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πιθανές παραβιάσεις, σήματα κινδύνου, ακόμη και σήματα διακοπής ρεύματος εντοπίζονται και αποτρέπονται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Μάθετε Περισσότερα ->

Υπηρεσία GPRS (Ασύρματη επικοινωνία με Κέντρο Λήψεως Σημάτων)

Φοβάσαι ότι μία ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, μία βλάβη στον τηλεπικοινωνιακό πάροχο ή ακόμη κι ένας διαρρήκτης θα εμποδίσει την επικοινωνία του συστήματος συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων;

Η υπηρεσία GPRS εγγυάται την ασύρματη, αδιάλειπτη επικοινωνία και τηλεειδοποίηση συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων ό,τι κι αν συμβεί!

Μάθετε Περισσότερα ->

Απομακρυσμένη διαχείριση του συναγερμού

Έφυγες για τη δουλειά και ξέχασες να οπλίσεις το σύστημα συναγερμού; Είδες από την κάμερα ότι κάποιος ύποπτος κάνει βόλτες στην αυλή σου και θέλεις να ενεργοποιήσεις το συναγερμό;

Με την απομακρυσμένη διαχείριση του συναγερμού, έχεις τη δυνατότητα όπλισης και αφόπλισης του συναγερμού από το smartphone σου όπου κι αν βρίσκεσαι, για εγγυημένη ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών.

Μάθετε Περισσότερα ->

Εγκατάσταση συστήματος Access Control

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο για το ποιος εισέρχεται στο γραφείο, το ιατρείο ή την επιχείρησή σου, επιτρέποντας ή περιορίζοντας την πρόσβαση σε άτομα αυτοματοποιημένα;

Τώρα με την εγκατάσταση ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης (Access control) μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Μάθετε Περισσότερα ->

Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου ωραρίου

Τώρα έχεις τη δυνατότητα ακριβούς καταγραφής του χρόνου παρουσίας των εργαζομένων στην επιχείρησή σου.

Επένδυσε στην εγκατάσταση ενός συστήματος ελέγχου ωραρίου και εξασφάλισε την αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού σου, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Μάθετε Περισσότερα ->

Γιατί να μας επιλέξετε

Πληρωμή σε 12 Άτοκες Δόσεις

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό σας με ευελιξία. Γι' αυτό, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 12 άτοκες δόσεις!

Άδεια λειτουργίας

Έχουμε επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, με αριθμό πρωτοκόλλου 3015/36/60/1350-ια΄, για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας της ζωής και της περιουσίας.

Αξιόπιστοι συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και καταξιωμένους κατασκευαστές προϊόντων συστημάτων ασφαλείας.

Συνεχής ενημέρωση

Συμμετέχουμε διαρκώς σε τεχνικά σεμινάρια και παρακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

24/7 Υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24ώρες τηλεφωνικά ή τοπικά σε περίπτωση σοβαρής βλάβης.

Εγγύηση

Υποστηρίζουμε τον πελάτη και μετά την πώληση. Παρέχουμε Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης και εγγύηση εφ’ όρου ζωής σε συστήματα συναγερμών που έχουμε εγκαταστήσει με την Υπηρεσία Χρυσή Εγγύηση.

Κέντρα Λήψεως Σημάτων

Έχουμε άριστη και πολυετή συνεργασία με τα Κέντρα Λήψεως Σημάτων.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Ιδιώτες

Κατοικίες

Δεν αρκεί να νιώθεις αλλά και να είσαι ασφαλής. Οι ανάγκες κάθε κατοικίας για απόλυτη ασφάλεια διαφέρουν.

Κλείσε μαζί μας δωρεάν ραντεβού για να σου προτείνουμε την ιδανική λύση προστασίας του σπιτιού και των αγαπημένων σου.

Μονοκατοικίες

Συνήθως η πρόσβαση σε μια μονοκατοικία ή βίλα είναι πολύ πιο προσιτή για κάποιον επίδοξο διαρρήκτη.

Προστάτεψε την περιουσία σου 100%, με ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, κατόπιν τεχνικής μελέτης του ακινήτου σου.

Επιχειρήσεις

Αλυσίδες Café

Ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης είναι αναγκαίο για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών του café σου.

Εγκατάστησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας και προστάτευσε το μαγαζί σου από τυχόν απάτες και κλοπές, διατηρώντας παράλληλα τη φήμη και την επιτυχία της επιχείρησης σου.

Αλυσίδες καταστημάτων

Οι αλυσίδες καταστημάτων που διαθέτουν ειδικά συστήματα ασφαλείας προστατεύουν τα αποθέματα τους από τυχόν κλοπή ή απώλεια, ενώ δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο προσωπικό.

Φρόντισε για την προστασία των υλικών αγαθών, αλλά και την ξενοιασιά του έμψυχου υλικού του καταστήματος σου άμεσα.

Δημόσιες Υπηρεσίες

Πώς αλλιώς μπορεί να διασφαλιστεί πλήρως η προστασία των πολιτών και των εργαζομένων σε μια δημόσια υπηρεσία, αλλά και η σωστή λειτουργία της, αν όχι με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας;

Η πρόληψη ανεπιθύμητων επεισοδίων και η ενίσχυση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης του κοινού προς τις δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τώρα μπορεί να γίνει πράξη.

Επαγγελματικοί Χώροι

Μια παραβίαση επαγγελματικού χώρου εκτός από τις υλικές και τυχόν χρηματικές απώλειες, συνεπάγεται και διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης.

Επομένως, οι επιπτώσεις μιας διάρρηξης έχουν διπλό αντίκτυπο. Μην αφήνεις στην τύχη τους κόπους μιας ζωής.

Τεχνικές Εταιρείες

Τα τεχνικά εργαλεία και ο εξοπλισμός αποτελούν σημαντική επένδυση μιας τεχνικής εταιρείας.

Προστάτευσε τα σωστά από κλοπές ή ζημιές με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Αλυσίδες Τροφίμων

Είναι γνωστό ότι κατά την προμήθεια και την παρασκευή πρέπει τα τρόφιμα να παραμένουν ασφαλή για την προστασία των καταναλωτών από ασθένειες.

Η έξυπνη λύση για την αποφυγή διατροφικών κινδύνων, κλοπών αλλά και την εγγυημένη εμπιστοσύνη των πελατών και την επιτυχία της αλυσίδας είναι μία: ένα εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας.

Διαγνωστικά Κέντρα

Τα διαγνωστικά κέντρα διαχειρίζονται ιατρικό εξοπλισμό ή ιατρικά μηχανήματα και υλικά που απαιτούν ειδική φροντίδα και προστασία από κλοπές και ζημιές.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία και ασφάλεια του κέντρου πρέπει να λαμβάνονται πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και παρακολούθησης.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Επιθέσεις, κλοπές, ή ακόμη και περιστατικά βίας αποτελούν δυστυχώς ένα σύνηθες φαινόμενο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η πρόληψη αυτών των καταστάσεων ή η δυνατότητα άμεσης αντίδρασης μπορεί να γίνει πράξη μόνο με την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας.

Πιστοποιήσεις

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας βάση των διαδικασιών TÜV HELLAS (TÜV NORD) A. E.

Πιστοποίηση Αδειούχου Εγκαταστάτη

Η Care Security είναι Μέλος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

PARADOX - DAHUA

Πιστοποιημένος εγκαταστάτης των συστημάτων PARADOX και DAHUA.​

Βήματα Συνεργασίας

1. Τηλεφωνική επικοινωνία & προγραμματισμός ραντεβού

2. Αυτοψία χώρου & ρεαλιστική αναγνώριση

3. Σχεδιασμός μελέτης αναγκών χώρου

4. Λήψη προσφοράς μέσω e-mail & τηλεφωνική επικοινωνία

5. Συγκέντρωση του υλικού εγκατάστασης & προγραμματισμός εργασιών κατόπιν προκαταβολής.

6. Εξόφληση κατόπιν διασφάλισης ομαλής διεξαγωγής εργασιών

7. 6 μήνες δωρεάν τεχνική υποστήριξη

8. After-Sales για πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Συχνές Ερωτήσεις

Στην ερώτηση πόσο θα κοστίσει η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας δεν μπορεί να δοθεί μία συγκεκριμένη απάντηση, καθώς το κόστος αυτό εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες,  όπως το είδος και το μέγεθος του χώρου που θέλεις να προστατεύσεις, αλλά και τι επίπεδο ασφάλειας θέλεις να παρέχεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο πέρα από το βασικό.

Για να λάβεις μία συγκεκριμένη οικονομική προσφορά, επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για αυτοψία του χώρου σου, ώστε βάσει του σχεδιασμού μελέτης των πραγματικών αναγκών του χώρου, να ξέρεις τι ποσό πρέπει να διαθέσεις, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και επιπλέον χρεώσεις εκ των υστέρων.

Ακόμη, στην Care Security θα έχεις 6 μήνες δωρεάν τεχνική υποστήριξη και after-sales service για πάντα.

Η μελέτη του χώρου αποτελεί τη σημαντικότερη διαδικασία σε μια εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, καθώς βάσει αυτής καθορίζεται το είδος του συστήματος που απαιτείται και, κατά συνέπεια το κόστος που θα χρειαστεί. Επίσης, η σωστή μελέτη του χώρου είναι ένα απαραίτητο στάδιο για να εξασφαλιστεί η διατήρηση της υπάρχουσας αισθητικής του μετά την εγκατάσταση του συστήματος.

Η μελετημένη και ακριβής τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σε καίρια και στρατηγικά σημεία εξασφαλίζει παράλληλα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθώς με τη βοήθεια της αποκλείεις την πιθανότητα ένας διαρρήκτης να εντοπίσει την «νεκρή ζώνη» στο χώρο αυτό.

Η Care Security παρέχει δωρεάν αυτοψία χώρου, ρεαλιστική αναγνώριση και σχεδιασμό μελέτης των πραγματικών αναγκών του χώρου σου, προσφέροντας προηγμένες και εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας.

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής της κατάλληλης εταιρείας εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας είναι να διαθέτει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά έγγραφα, τα οποία εγγυώνται την πιστοποιημένη κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού. 

Ακόμη και αν κάποιος κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις, χρειάζεται και τη σχετική άδεια για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας σε οποιονδήποτε χώρο νόμιμα. 

Για να αποφύγεις μια εγκατάσταση από μη εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, έλεγξε τα πιστοποιητικά έγγραφα της εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας της εταιρείας, πριν προχωρήσεις στις εργασίες.

Η Care Security -μεταξύ άλλων- διαθέτει άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία, πιστοποίηση Αδειούχου Εγκαταστάτη, αλλά και πιστοποίηση για τη μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας βάση των διαδικασιών TÜV HELLAS.

Συνήθως αναβάλλουμε την πρόληψη, μέχρι να είναι αργά.

Κάνε τη σωστή κίνηση Σήμερα