care security sytems care security sytems care security sytems care security sytems

Smart Home Automation

Το Dupline® είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει τον έλεγχο και την παρακολούθηση του φωτισμού, των ρολών, της θέρμανσης, του κλιματισμού και της ασφάλειας. Το Dupline® & Smart-Ηouse δημιουργεί νέες δυνατότητες άνεσης, εξοικονόμησης ενέργειας και ασφάλειας στο κτίριο.

Τα συστήματα Smart Home Automation είναι μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα η οποία παρέχει τον απόλυτο οικιακό αυτοματισμό προσφέροντας την ηλεκτρονική συνεργασία των εγκατεστημένων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ηλεκτρονικών συστημάτων του σπιτιού. Kατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες και αυτενεργεί όσο είμαστε εντός ή εκτός σπιτιού. Αποτρέπει τον εισβολέα με προκαθορισμένους ήχους, σενάρια φωτισμού, ρολών, καθώς και ειδοποιεί το Κέντρο Λήψεως Σημάτων, την αστυνομία και την πυροσβεστική ανάλογα με το συμβάν. Φροντίζει για την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλειά σας και την άνεσή σας, χωρίς να είναι απαραίτητα η δική σας παρέμβαση ή η φυσική παρουσία σας.

Εγκαταστείστε ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα Smart Home Automation και αποκτήστε ένα «έξυπνο» σπίτι που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εξουδιοτημένο χρήστη ενδεικτικά να:

  • διαχειριστεί τις κύριες ηλεκτρικές, θερμικές αλλά και τηλεπικοινωνιακές λειτουργίες της κατοικίας, από button, τηλεχειριστήριο, οθόνη αφής, ηλεκτρονικό υπολογιστή  ή laptop, όσο βρίσκεται εντός του σπιτιού, και από σταθερό κινητό- SMS, Η/Υ- internet (με δυνατότητα οπτικοποίησης όλων των λειτουργιών του σπιτιού) όταν απουσιάζει από το σπίτι.
  • προγραμματίσει τον εγκέφαλο του συστήματος αυτοματισμού για το πότισμα (ρύθμιση ωρών ή διακοπή σε περίπτωση βροχής), το κλείσιμο όλων των ρολών (το ένα μετά το άλλο ακολουθιακά), του φωτισμού (με χρονοκαθυστέρηση ορισμένων ζωνών μέχρι να αποχωρίσουμε), των Stand-by συσκευών αλλά και της θέρμανσης – ψύξης, εξομοίωση κατοίκησης (γράφοντας στη μνήμη του ορισμένες από τις ενέργειες τις καθημερινότητάς μας και επαναλαμβάνοντάς τες όσο εμείς απουσιάζουμε), όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού και άνοιγμα κλείσιμο της εξώπορτας ή γκαραζόπορτας μέσω ενός μπρελόκ κτλ

Χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση, σας επισκεπτόμαστε. Ακούμε τις ανάγκες σας και εξετάζουμε τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Εκπονούμε μια καλά σχεδιασμένη Μελέτη Χώρου, η οποία συνδυάζει, αυτοματισμούς, μέτρα ασφάλειας και δικλείδες προστασίας, στοχεύοντας παράλληλα σε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Σε αυτήν, αναλυτικά αναφέρονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 

Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr