care security sytems care security sytems care security sytems care security sytems

Συστήματα Ομίχλης Ασφαλείας

H συσκευή Ομίχλη Ασφαλείας είναι μια ειδική αυτόνομη συσκευή η οποία, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά από τη λήψη πληροφορίας από το συστήμα συναγερμού σχετικά με την ανεπιθύμητη είσοδο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων, γεμίζει το χώρο με τεχνιτή, πολύ πυκνή ομίχλη. Ο διαρρήκτης τρομοκρατείται, δεν έχει καθόλου ορατότητα του χώρου και αναγκάζεται να εγκαταλείψει.

Η Ομίχλη Ασφαλείας είναι τεχνιτή ομίχλη, οικολογική και ακίνδυνη για τον άνθρωπό. Δεν βλάπτει το αναπνευστικό σύστημα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα υφάσματα – έπιπλα.

Η CareSecurity έχει πολυετή εμπειρία στις μελέτες και στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας. Οι πελάτες εμπιστεύονται τον επαγγελματισμό μας, την ηθική μας και εκτιμούν την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας.

Χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση, επισκεπτόμαστε το χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό. Ακούμε τις ανάγκες σας και εξετάζουμε τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Εκπονούμε μια καλά σχεδιασμένη Μελέτη Χώρου, η οποία συνδυάζει μέτρα ασφάλειας και δικλείδες προστασίας στοχεύοντας παράλληλα σε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Σε αυτήν, αναλυτικά αναφέρονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr