care security sytems care security sytems care security sytems care security sytems

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Care Security μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της Ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας. Οι πελάτες εμπιστεύονται την πολυετή εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό μας, την ηθική μας και εκτιμούν την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας.

Το βασικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι πρόκειται για Οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί από το 1992.

  • Διαθέτει πολυετή εμπειρία, όπως αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τη μία γενιά στην άλλη.
  • Συνδυάζει το συναίσθημα με το επιχειρηματικό ήθος, χαρακτηρίζεται από τη δυναμική των αποφάσεών της, την υπευθυνότητα στη διαχείριση των έργων που αναλαμβάνει, την γρήγορη επικοινωνία με τον πελάτη και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων.

Η ευελιξία της επιχείρησης στις οικονομικές ανάγκες των καιρών, η υψηλή ικανότητα προσαρμογής στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και η υπευθυνότητα με την οποία προσεγγίζει την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας, προσδίδουν βεβαιότητα στις κινήσεις της και εμπνέουν τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η Care Security:

  • Έχει ειδική άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, με αριθμό 3015/36/60/1350-ια΄, για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας της ζωής και της περιουσίας.
  • Συνεργάζεται με αξιόπιστους και καταξιωμένους κατασκευαστές προϊόντων και ως εκ τούτου σε όλα τα έργα χρησιμοποιούνται αποκλειτικά και μόνο επώνυμα πρoϊόντα.
  • Είναι Πιστοποιημένος Εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας, από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου όπως :
  • Παρακολουθεί αδιάλειπτα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την τεχνική των διαρρηκτών, ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και στις ανάγκες της αγοράς και προτείνει τις πλέον ενδεδειγμένες τεχνικές λύσεις σε τιμές που ακολουθούν τις ανάγκες της εποχής.
  • Θέτει την τεχνογνωσία της στην υπηρεσία του πελάτη, επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του και παρέχει δωρεάν μελέτη του χώρου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
  • Υποστηρίζει τον Πελάτη και μετά την πώληση. Παρέχει Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης και εγγύηση εφ’ όρου ζωής σε συστήματα συναγερμών που έχει εγκαταστήσει με την Υπηρεσία Χρυσή Εγγύηση.
  • Διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς για την αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη, τηλεφωνική ή επίσκεψη στο χώρο, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
  • Έχει αγαστή και πολύχρονη συνεργασία με τα Κέντρα Λήψεως Σημάτων:

Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr