care security sytems care security sytems care security sytems care security sytems

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Κατεβάζοντας την εφαρμογή i-paradox στο smart phone ή στο Tablet σας, είναι πλέον εφικτό να επέμβετε απομακρυσμένα στο σύστημα συναγερμού και να το οπλίσετε ή να το αφοπλίσετε, χρησιμοποιώντας τον συνήθη κωδικό πρόσβασης.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του i-paradox είναι ότι μπορεί να στέλνει κάθε 4 ώρες πληροφορίες για την λειτουργικότητα του συστήματος συναγερμού στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, χρησιμοποιώντας την IP που έχει ο Router του χώρου σας.

Εσείς λαμβάνεται πληροφορίες σε μορφή e-mail για τα συμβάντα του συστήματος συναγερμού ή για τυχόν προβλήματά του ώστε να είστε ενήμεροι ακόμη και πριν σας καλέσει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων για ενημέρωση.

Πιθανά σενάρια χρησης του i - CONTROL

  • Η κυρία που προσέχει και απασχολεί τα παιδία μας δεν μπορεί να αφοπλίσει το σύστημα συναγερμού, αυξάνοντας της ασφάλειά τους.
  • Αφοπλίζετε απομακρυσμένα μόνο τις ζώνες του κήπου για να μπορεί να εισέλθει ο κηπουρός, να ποτίσει και να περιποιηθεί τον κήπο σας. Τον οπλίζεται πάλι όταν αυτός ολοκληρώσει τις εργασίες του.
  • Ενημερώνεστε, από την σχετική αφόπλιση του συστήματος συναγερμού, για την ώρα που επιστρέφει το παιδί σας από το σχολείο, ενώ εσείς βρίσκεστε στη δουλειά σας.
  • Ελέγχετε εσείς απομακρυσμένα το σύστημα του συναγερμού του ηλικιωμένου γονιού σας, προκειμένου να εισέλθει και να εξέλθει η κυρία που τον φροντίζει.

 

 

Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr